Un produs Blogger.

Premianții fără premii

PREMIANȚII FĂRĂ PREMII - ediția a 22-a

joi, 20 martie 2014

La următoarea ediție a campaniei PREMIANȚII FĂRĂ PREMII o să avem ocazia de a sta de vorbă cu un om a cărui dragoste față de animale este incurabilă. Jandarmul Alin Marian a făcut o pasiune din creșterea și îngrijirea câinilor din rasa ciobănesc german. A pus atâta suflet în asta încât a ajuns să cucerească titluri internaționale în competițiile chinologice.
 A făcut ca România să fie cunoscută prin munca lui din afara orelor de program. A obținut titlul de campion național, campion European și vicecampion mondial cu câinele Ulk von Uferwald (Nick), iar acum, cu câinele Crom, este campion național la juniori. Pentru sâmbătă, 22 martie 2014, este evident că premiantul va fi... doi – Alin Marian și câinele Crom.
Aveți ocazia să-l cunoașteți pe jandarmul Alin Marian, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care-i vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind sâmbătă, la ora 11.00, în fața statuii lui Decebal din centrul Devei, iar pe Crom să-l admirați într-o scurtă demonstrație de dresaj.

P.S. – îi rugăm pe doritori să fie prezenți la ora 10,50 pentru a beneficia de o scurtă surpriză înainte de festivitatea de premiere.

Despre proiectul „Premianții fără premii”
E vremea să facem ceva.
A trecut sau ar fi trebuit să apună perioada lui „să se facă”. Dintr-un singur şi banal motiv pentru că se face. Societatea a mers înainte până acum, poate uneori destul de încet faţă de cum ne-am fi dorit, şi merge în continuare. Proiectul social „Premianţii fără premii” se vrea o modestă răsplată din partea societăţii pentru valorile noastre, cele autentice.
Probabil vă întrebați cine sunt acești premianți și de ce nu au premii. Ei sunt oamenii de lângă noi pe care toți îi văd și nimeni nu-i "ascultă". Tăcuți duc România mai departe. Ei sunt oamenii a căror muncă este de folos tuturor fără ca ei să fie cunoscuți. Ei sunt cei care ne fac viața mai frumoasă prin munca lor. Artiști, inventatori, meșteșugari și alții care ne arată că frumosul și utilul sunt aici, lângă noi. Nu vor premii, nu au primit, nu știu că munca lor e prețuită de ceilalți și de aceea trebuie să le spunem asta.
Astfel, proiectul vă invită să ieşim în stradă, de data asta nu pentru a protesta, ci pentru a mulţumi necunoscuţilor care, prin munca lor, prin ceea ce fac, prin preocupările lor, ne dau motive de mândrie. Propunerea este ca în fiecare sâmbătă să ne vedem în centrul Devei, la statuia ecvestră a lui Decebal. Vom invita de fiecare dată un om valoros, care prin munca lui, strădaniile lui, face ca România să existe. Vom merge acolo să-l cunoaştem, să-i mulţumim că există şi să-i strângem mâna în semn de preţuire şi respect.
Vă invităm să fiţi parteneri ai unui proiect care doreşte să descopere şi să redescopere valorile României.

Niciun comentariu:

 

Premianţii fără premii

search

Joia, la 17:00, se aude la radio

Most Reading