Un produs Blogger.

Premianții fără premii

Click către sex

miercuri, 12 iunie 2013

Dacă până deunăzi internetul era folosit doar pentru contul de e-mail, în ultima vreme acesta a devenit şi mediul amatorilor de "senzaţii" tari. Site-urile care găzduiesc doritori de aventuri erotice şi parteneri de partide de sex au înregistrat creşteri ale traficului. Mediul online prezintă avantajul accesării rapide, la scară mondială chiar, şi puţin costisitor al informaţiei.

Eşti femeie şi cauţi un bărbat disponibil pentru o aventură discretă!? Internetul te rezolvă şi, dacă ai răbdare să navighezi câteva ore, găseşti bărbaţi dispuşi să-ţi îndeplinească fanteziile. Dacă vrei cu mai mulţi parteneri deodată, variantele le găseşti afişate generos pe Internet. Toate combinaţiile posibile şi imposibile îşi găsesc un site, un ID şi o adresă de e-mail prin care cel interesat poate cunoaşte şi poate contacta "furnizorul" de plăceri. Informaţia abundă, iar comunicarea e facilă. Bărbaţii sunt la mare căutare pe Internet, majoritatea conturilor fiind deţinute de femei.
Secţiunea "femeie caut bărbat" este cea mai populată şi, deopotrivă, cea mai populară. Plinuţe şi slabe, tinere şi mature, blonde, brunete şi roşcate, femei din lumea întreagă au dat iama pe Internet cu fantezii şi propuneri fierbinţi. E sufiecient să intri pe câteva site-uri specializate şi descoperi o bază de date la nivel mondial cu mesaje sexuale explicite.

Oferte pe alese
Prostituţia nu putea lipsi de la întâlnirea cu tehnologia şi astfel au apărut ofertele online. Introduse printre anunţurile care oferă (sic!) sex gratis sau afişate pe site-uri de profil, ofertele virtuale ale prestărilor de plăceri pe gologani s-au dovedit o strategie profitabilă şi o concurenţă a borduristelor, care pierd teren în faţa damelor cu care se poate fixa elegant o întâlnire pe mail, într-un loc discret, fără riscul expunerii şi fără intermediar. Doritorul de aventuri poate deveni clientul uneia dintre "fetiţele" înscrise pe site-ul respectiv foarte simplu. Aici "lucrează" o gamă completă de "forţă de muncă", de la prostituate din Ferentari la fete stilate care se ocupă de client la modul "profesionist", mă rog, aşa se laudă ele..
Comentariile "utilizatorilor" sunt împărţite, pro şi contra. Unii se plâng de serviciile primite, iar alţii le recomandă şi celor nou veniţi pe forumul de discuţii. Prostitutia pe Internet are "avantajul" de a-i oferi clientului posibilitatea de a alege dama de companie, locul şi de a şti tariful, toate în condiţii de maximă discreţie. Asta în prima fază, pentru că există riscul ca la întâlnire clientul să-şi dea cu pumnii-n cap sau să pice în vreo capcană bine ticluită.

Hunedorence pe www-urile lumii
În judeţul Hunedoara, anunţurile de căutare a unui partener prin Internet au mare trecere în special la adolescente şi femeile tinere, până în 35 de ani. Hunedorencele şi-au postat dorinţele şi, unele mai curajoase, chiar fotografia. Adina P. din Hunedoara are 26 de ani şi caută bărbat - şi nu oricum, ci "unul pe viaţă". "Eu vreau sa iubesc", zice în încheiere acest mesaj de pe malul Cernei.
Sub identitatea dede_girl se ascunde o altă locuitoare a municipiului Hunedoara, cu mesajul "sper să vă plac". Vârsta - 22 ani. Dacă n-aţi auzit de minerva158, auziţi acum şi aflati că este o deveancă aflată în căutarea unui bărbat pe care nu l-a găsit până la 34 de ani.
Totuşi, în Deva trăieşte femeia care ştie ce vrea de la viaţă. Se cheamă diabolic Naughty_666 şi caută "barbat, femeie, cuplu (barbat si femeie), grupuri, cupluri (doua femei) sau cupluri (doi barbati)". O doamnă sau domnişoară de 35 de ani s-ar mulţumi doar cu un bărbat, dar deocamdată încă mai caută sub identitatea pussilein şi spune în nemţeşte "vă pup pe fiecare".
Din nou la Hunedoara, unde la 25 de ani, o fată cu numele DieAna se consideră înger păzitor şi caută un bărbat pe măsură. Nedumerirea, necunoscuta, în această ecuaţie este, desigur, măsura. Probabil după posibilităţi.

La Deva, sexul pe bani e "inocent"
La categoria prostituţie se posteaza un utilizator cu numele inocenta_18, care la vârsta de 22 de ani caută nu un bărbat, ci mai mulţi, anunţând sec că este acolo "pentru plăcerea ta". Mai departe aflăm că se caută "persoane discrete şi generoase pentru petrecerea unor clipe plăcute (pentru cine!?) împreună. Cer şi ofer discreţie şi curăţenie. Nu ezita să mă cauţi şi nu vei regreta". Asta cu discreţia e greu de înţeles în timp ce oferta este pentru a câştiga piaţa. Probabil pentru a nu o arăta cu degetul pe stradă.
După o inocenţă pierdută urmează o iubire pragmatică, emilia75love, "tânără drăguţă, se vede din datele mele... (sic!), neglijată (din cauza cred a altei femei!) caut un tip căsătorit extrem de discret, cu auto pentru petrecerea a cât mai mult timp împreună".
La categoria sex de plăcere, anunturile sunt ceva mai multe. Elena_deva, de 33 de ani, caută "bărbaţii care arată foarte bine, fizic sportiv, care ştiu să respecte femeia de lângă ei". Asta e mişto cu respectul !
O utilizatoare de 25 de ani, autointitulată, "terminatia", nu lasă lucrurile în coadă de peşte şi anunţă că e "dornică de încercări interesante". Urăşte graba şi bărbaţii bădărani. Caută, evident, un bărbat.
Ultima romantică incurabilă din rândul devencelor care caută un partener pe net se numeşte cadry, are 34 de ani şi dintr-o regretabilă eroare de redactare se autodefineşte "o suletista nevindecabilă". Cât adevăr…

Niciun comentariu:

 

Premianţii fără premii

search

Joia, la 17:00, se aude la radio

Most Reading