Un produs Blogger.

Premianții fără premii

Recurs la normalitate

marți, 6 decembrie 2011

"Fie ca lumina sărbătorilor...", "A venit un înger...", "Lumina Crăciunului să vă..." - aşa o să ne fie bombardate telefoanele începând de astăzi. Felicitările şi urările în perioada Sărbătorilor de iarnă au intrat de foarte mult timp într-un şablon greu de înţeles. Este suficient să primeşti un SMS pe telefonul mobil pentru a-l trimite mai departe tuturor celor din agenda telefonică. Nu mai avem inspiraţie, iar în lipsa acesteia, acea minimă naturaleţe prin care să spui un simplu "La mulţi ani!". Nu! Trebuie să fie cât mai lungă urarea, siropoasă şi neapărat lungă. Dacă nu primeşti niciun mesaj înainte să trimiţi mai departe "urările" tale, nu e cazul să te sperii. Există la îndemână opţiunea internetului, care a devenit un consilier de nădejde pentru astfel de momente.
Măerturisesc faptul că de câte ori primesc un mesaj, dacă începe în limitele tiparelor amintite sau este foarte lung, nu-l mai citesc.Pe mail, e la fel! Luăm o felicitare, o ataşăm şi o trimitem tuturor. Deja suntem mai buni, mai creştini şi avem sentimentul datoriei împlinite.
E mai simplu, mai eficient şi mai uman să spunem direct celor dragi, prin viu grai, la telefon sau nemijlocit, că le dorim ce le dorim.

Niciun comentariu:

 

Premianţii fără premii

search

Joia, la 17:00, se aude la radio

Most Reading