Un produs Blogger.

Premianții fără premii

Greşeală sau strategie. Prefectura, noi, PDL - ba, noi! Sau, poate, amândoi!

vineri, 28 octombrie 2011

Prefectura şi Organizaţia judeţeană a PDL par să se evite reciproc, cel puţin în comunicatele oficiale. Astăzi s-a decis în Valea Jiului că luni se vor plăti salariile compensatorii celor 900 de mineri disponibilizaţi de la CNH. Numai că în comunicatele celor două instituţii fiecare parte îşi asumă meritele. Astfel, în comunicatul Prefecturii se arată că "...urmare a dialogului direct purtat de către prefectul judeţului Hunedoara, dl. Attila Dézsi cu Primul Ministru şi cu reprezentanţi ai Guvernului, s-a obţinut alocarea fondurilor necesare plăţii primei tranşe a salariilor compensatorii cuvenite persoanelor disponibilizate care au părăsit sistemul la începutul acestei luni, urmare a aplicării Programului de reorganizare şi restructurare al CNH pe anul 2011. Astfel, luni 31 octombrie 2011, Compania Naţională a Huilei S.A. Petroşani va fi în măsură să efectueze plata acestei tranşe",

pentru ca în comunicatul Partidului Democrat Liberal să se menţioneze că "...în urma discuţiilor purtate de conducerea CNH cu Premierul Emil Boc, cu Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi cu preşedintele PDL jud. Hunedoara – Dorin Gligor - la nivelul Guvernului s-a decis ca, până luni, să se facă demersurile de acordare a primei tranşe a plăţilor compensatorii convenite prin Programul de Restructurare a CNH, în urma căruia au fost disponibilizaţi 900 de mineri".



UPDATE
Am elucidat misterul! Au fost două acţiuni distincte, a PDL-ului şi cea a Prefecturii. Fiecare compartiment de comunicare şi-a făcut treaba. Primul a fost cel al organizaţiei de partid, după care a urmat cel al Prefecturii.

Niciun comentariu:

 

Premianţii fără premii

search

Joia, la 17:00, se aude la radio

Most Reading